positive tabulation is really richard mille rm 61 01 replica job role specs.there is the best rolex,replica,leather strap with top quality.

Partnerek

Kína Online
Multicont
CBTC"
ChinaCham Hungary

Elnöki Köszöntő

Csányi Sándor - A KMÜT elnöke

Tisztelt Tagvállalatok, Vállalkozók! 

A Kínai Magyar Üzleti Tanács egy olyan időszakban jött létre, amikor a magyar-kínai kapcsolatok minden területen lendületesen fejlődésnek indultak. Reményeink szerint a Tanács munkája nagyban hozzá fog járulni a magyar kínai kereskedelmi kapcsolatok fejlődéséhez. Célunk, hogy konkrét üzleti elképzelésekre épülő magyar vállalatokat segítsünk a kínai piacon való tájékozódásban.

A KMÜT megalakulását kedvezően és várakozásokkal telve fogadta a Kínával üzleti kapcsolatban álló magyar vállalkozói kör. Kitűztük a céljainkat és hozzá láttunk a munkához!

Ugyanakkor nem elég az elhatározás! Konkrétan ismernünk kell saját lehetőségeinket és ismernünk kell partnerünket is, megfelelő tisztelettel és felkészültséggel kell a kínai piac felé fordulnunk. Nem gondolhatjuk, hogy a világ egyik meghatározó gazdasági erőközpontja csak ránk vár. Alapos ismeretekre kell szert tennünk, folyamatosan kell törekednünk arra, hogy egyre jobban értsük a kínai piac sajátosságait és ehhez kell hozzá igazítanunk elképzeléseinket.

Kína és Magyarország között nagyok a földrajzi távolságok és a kulturális és üzleti különbségek is hatalmasak. Ezt kell áthidalnunk a kapcsolatépítés során és biztos támpontot kell találnunk az üzleti együttműködéshez.

Mi a Tanács részéről ehhez szeretnénk hozzájárulni. Reményeink szerint, kínai partnerünk, a Kínai Magyar Üzleti Tanács kínai szekciója mind az üzleti információk átadásában, mind a megfelelő üzleti partnerek felkutatásában új színt hoz a magyar-kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztésében.

Határozott célunk az is, hogy megszűntessük a kétoldalú kereskedelem, a nagyobb projektek útjában álló akadályokat, legyenek azok adminisztratív természetűek, vagy a kínai piac jellegzetességéből fakadóak.

Dolgozzunk közösen azon, hogy minél több magyar vállalat érjen el sikereket Kínában, vagy hazánkban kínai partnerével!