Partnerek

Kína Online
Multicont
CBTC"
ChinaCham Hungary

MEGHÍVÓ! CHINA EXPO HUNGARY 2015 kiállításra 2015. június 23-24-én

AZ AsiaCenter vezetősége nevében tisztelettel meghívom a 2015. június 23-24-én megrendezésre kerülő CHINA EXPO HUNGARY 2015 kiállításunkra és az ünnepélyes megnyitóra, amely június 23-án, 10.00 órakor az AsiaCenter Nyugati  Szárny 2. emeletén kerül megrendezésre.

Szeretném egyben felhívni figyelmét a június 24-én 10.00 órakor megrendezésre kerülő Kelet-Közép-Európa – Kína Üzleti reggeli programunkra.
 
A program keretében a régió vezető szakemberei vezetik be az érdeklődőket a kínai partnerekkel való üzletkötés útvesztőibe és sikereibe. A kis és középvállalkozások számára új lehetőségeket adhat a régiós szereplők megismerése, a kínaiakkal való sikeres üzleti kapcsolatok építésében.

Előadóink :
Gecse Mariann        -- Huawei Kft.
Dr. Veit Öhlberger   -- Dorda Brugger Jordis Rechtsanwälte
Jan Bielik                 -- Szlovák-Ázsiai Kereskedelmi Kamara
Vízi Balázs               -- Pekingi EU-Kína Kereskedelmi Kamara
 


Reméljük, hogy a kiállításon megjelenő közel 100 kínai cég közt Ön is talál magának megfelelő partnert kapcsolatai tetszés szerinti bővítéséhez.

A tárgyalásokhoz a rendezvény helyszínén ingyenesen tolmácsot biztosítunk, valamint a rendezvény második napján magyar és közép-európai előadóinktól kaphat tájékoztatást a KKE-kínai kereskedelem, jogi kérdések, illetve bevált üzleti gyakorlatokat illetően.

RSVP: Részvételi szándékát kérjük, legkésőbb 2015. június 19.-ig jelezze a tisza.vilmos@asiacenter.hu e-mail címen!

További információ: /upload/files/china-export-hungary-2015,docx típusú fájlChina Export Hungary 2015.